Cumartesi, Nisan 15, 2006

zaman

zaman akıp gidiyor yine. ben arkasından koşarken. bir kere de önüne geçebilsek ya şu meredin. aşsak ya o imkansız sınırları. olacak olacak, yaparım ben :)
son demlerim sınavlar öncesi. son uyuklamalarım, son "yarın çok pis eğlenceğim olm" planlarım. ruhum daha şimdiden isyanlarına başlamaya yeltendi bile. nasıl da tehlikede hissediyor kendini, nasıl da saldırıyor her türlü zincire. halbuki perşembe gecesi o "güzel" kızlarla 70leri tartışırken bambaşkaydı her şey. mordu eteğim, elimdeydi şarap kadehim ve gözlerime parlayan gözler vardı. mühendis-sanatçı tartışmaları, gecenin bir vakti karadeniz türküleri birleştirme çabaları, "mehmet ali erbil e aşık ol sen!" kavgalarına kahkahalarla gülebilme rahatlığı/umursamazlığı ve mini etek derdi olmaksızın arabayla bırakılabilme konforu, en adicesi de tek kuruş hesap ödememe :P
ütü-bulaşık-alışveriş-temizlik insanı oluver sonra bugün. git ahmak ıslatanlarda sırıl sıklam ol topu topu 1.5 dakika içinde, buna rağmen mutlu ve huzurlu ol, geyiğin dibine vur, isminden adam beğen kendine, ama yok yok bölümü de iyiymiş de sonra, geçmiş hikayelerini duyan sinemlerin kocaman açılan gözlerine gülebil rahatça, karşında senin payına sinirlenen, adam kesen seslere duyarsızlaşabil, onca yol git, tıkış tepiş, ama yol tariflerini kafan basmayınca rota değiştir 180 derece, 98 ler 96 ların üzerine, üç tane tam puanlık quiz çak, kamp işinin olacağını, yazın chick corea nın geleceğini öğren, odanın kapısına "doğumgünlerinde bağlama, tambur, kemane çalınır" yazan, altına telefon numaralarını sıralayan bir oda arkadaşın olsun, tadından yenmesin, cemil de cemil diye inlesin :) ve çilek yiyebil sonunda, canını çektirenlere inat(!), erik iste, erik iste, erik iste, bulamayınca çağla koy yerine, kişilik testinde despot diktatörün teki çık sonra, tenedos cafe ye gitme planları yap yanında, azıcık kitap okuyabilseydim keşke bugün de, yazmaya ve geceyi tüketmeye devam et inatla, sabah kalkamayacağını bile bile, umut et bol bol, sev kocaman ve arın, o seni sıkan/bağlayan kurallı düzeninden, korkularından en çok, kaçırdığın gözlerinden, yüksek duvarlarından.
korumaya/ayırmaya çalıştığın asıl özüne sarıl, dene, yanıl, dene, yanıl.

Hiç yorum yok: