Çarşamba, Haziran 14, 2006

en hızlı kim??

her şey hazır. kahvaltı edilmedi, bünye uykusuz, sandalye üstüne tüneme pozisyonu alınmış, lenslerin göze yapışma şiddetiyle doğru orantılı bulanık bir görüş kazanılmış. 3 adet program detayı görüntüleme sayfası, bir adet kayıt sayfası açılmış. msn, gtalk ve tüm dikkat dağıtıcılar kapalı. kalp çarpıntısıyla uyumlu last.fm jazzrock kanalı ayarlanmış. her şey hazır, her şey. dünden beri oda içinde kamp kurma durumları, dışarı çıkıp da yiyecek bir iki şey bile alamama halleri, poponun sandalye zeminiyle kilit-anahtar ilişkisi yaşıyor olması -süper uyum, süperr-, bu daimi radyasyon/uykusuzluk yorgunu göz seğirmeleri.. hepsi geçecekk bugün ve ben dışarı çıkıp makul bir miktar oksijen alacağım. ohh! -kayıt sayfasına ders kodu, section no su bile girildi, hatta 3 snde bi ders ekleyebilme hızına erişildi, hala üzerinde çalışılıyor, 8 dakika içinde ışık hızına erişilecek, vuhuu!-

5 yorum:

nothing out of the ordinary dedi ki...

tebrikler en hızlı olmayı aşarmışsın :0)

maça gelenler afiyetle yenir
sizi de gormekten buyuk keyif alırız :p

merhababenszn dedi ki...

nerede efemm?? hızlı olduk da, en hızlı olamadık. derslerin açıldığını bile göremeden direk dolması hususu beni kırdı gerçekten. yalan oldu yalan, istanbula dönüyorum bir on gün içinde.

anonim dedi ki...

hoho ortam olmus burasi... iyi iyi...

minikstar dedi ki...

e ben de bişiy yazayım barim, :)

anonim dedi ki...

olm aslinda biz hic yazmasaydik miray. odtü camiasina istanbul ve almanya havasi sokmayalim biri soguk biri nemli gelir.
takilin gencler...